Kaakkois-Suomen Ajokoirakerho Ry

Etusivu
Hallitus ja toimikunnat
Jäsenet kirjoittavat
Jäsenten esittelyjä
Toimintakertomukset
Vuoden ajokoira
Vuoden kettukoira
Vuoden toimija
Tulokset
Mestarit ja valiot
Jäseneksi liittyminen
Kuvagalleria

Jäsenten esittelyt - Kari Hietala

(kirjoitus julkaistu vuoden 2003 kerhon lehdessä)

Nousion Pipsan viimeiseksi kokeeksi Siilinjärjen KILPA -99

Pipsa kävi neljä kertaa Piirinkilpailuissa ( -95 mestaruus) ja kaksi kertaa Kilvan valinnoissa. Pipsa oli varhaiskypsä koira; kaksi -vuotiaana nousi voittajaluokkaan ja kolme -vuotiaana siitä tuli käyttövalio!

Koekäyntejä kertyi kaksikymmentäyhdeksän; YKKÖSIÄ 12, kuusi lumelta ja kuusi sulalta keliltä. Kaksi kertaa Pipsa jäi ilman palkintosijaa ja kolmissa kokeissa luopui. Täysiä ajoja oli kuusitoista! Näyttelyissä Pipsa kävi neljä kertaa; kolme ykköstä ja yksi SA. Luonteeltaan se oli erinomainen, helppo oli kokeissa käydä kun sai kutsumalla ajosta kiinni.

Viimeisenä syksynä - 99 käytiin viidet kokeet; kaksi kolmosta, kaksi kakkosta ja Kilvassa YKKÖNEN pist. 78,17 sijoittuen seitsemänneksi!

Vähän Pipsan isännästä, Kari Hietalasta

Ajokoiraharrastus on ollut kuvioissa ihan nuoresta lähtien. Tuomarin tehtävissä ensimmäistä kertaa kuusikymmenluvun puolivälissä. Oma koira on ollut kymmeniä vuosia! Tällä hetkellä tarhassa on kaksi voittajaluokan narttua.

Kuulun kolmeen metsästysseuraan; Viipurin Riistamiesten Puheenjohtajana olen ollut kolmetoista vuotta, kuulun Kaakkois Suomen Ajokoirakerhon hallitukseen sekä Jängyn Erämiehiin jäsenenä. Tuttuja ja kavereita onkin kertynyt edellä mainituista piireistä sekä paljon ympäri Suomea. Terveiseni heille kaikille; Kari Hietala

Alapalkki
 
www.kaakkoissuomenajokoirakerho.com
Kaakon Nettipalvelu